Tuesday, March 4

What I want from Maybelline

Assalamualaikum.

Lipstick hakak Matte Berry from Elianto dah lama habis, sobs sobs sangat. So sekarang hakak guna Vaseline® Lip Therapy Cocoa Butter . Well my dear, bibir kita mesti kena jaga yer, kena sentiasa lembap gitu jangan biar kering. Sebab pada pandangan hakak laa kan, bibir kering buat muka kita otomatik nampak kering and kusam. Dah laa muka aku ni kekejap kering kekejap oily nak mampui, so guna lip balm jelaa yang boleh cover bibir hakak buat masa ni. So takde laa nampak kusam sangat kan, hahahahaah lah sangat. K.

Apa la aku merepek ni.

Nanti nak tunggu hencik abang kesayangan pulang dari Paris (Puchong je actually), nak shopping barang makeup sikit from Maybelline. Ahaa, takpa sayang ai tak minta kat yu pon but kalau yu rasa nak belanja ai terima dengan hati yang terbuka. KAHKAHKAH ! 


So apa yang hakak nak from Maybelline ? Ini diaaa......

1. COLOR SENSATIONAL® LIPCOLOR IN RUBY STAR 640






Ada banyak sangat color you alls boleh pilih. Vaahhh ! Tak sabar nak beli ! Ngeh ngeh



2. EYE STUDIO® LASTING DRAMA™ GEL EYELINER IN BLACKEST BLACK 950



sumber : google

Comes with 4 colors available ; Blackest Black 950, Brown 952, Charcoal 954, and Eggplant 956.

Meletop sangat. So right now I have to wait my darla balik and baru boleh beli ni kuikui. Well i need someone to accompany me shopping. Mihihi

No comments: