Wednesday, March 5

Cotton Wideshawl menjadi kegilaan !

Assalamualaikum and haii.

Hari ini hakak bangun lambat gilooo y'alls.... Kemain pecut hakak tadi tau. Jarak yang sepatotnya 30min baru sampai, jadi 15min jaa ahaa. Nak tercabut helmet hakak kuikuikui. Ni pon tak sempat nak iron tudung bawal, so pakat cekau jelaa apa yang ada depan mata, haa kebetulan pulak shawl kegemaran hakak ada depan mata so apa lagi hakak rembat ajee laa cap cup cas teros siap tak sampai 5min dah boleh setart enjin dah, kahkahkah.

Apa ? Iyee hakak tak iron pon shawl hakak pakai ni. Apa ? Malas ? Jauh sekali haha. No no no bukan sebab malas laaaaaa....... tapi sebab wideshawl ni memang jenih tak payah iron punya sebab kedut dia tak banyak hahahahah dahtu color blackest black pulak tu mana la nak nampak sangat kan hahahaha

Nampak tak permainan dia ?

Jap, naahh hakak belanja satu gambar glamor hakak dok selpie kat opis pagi tadi ;



Atudiaaa menalaa besaq hahahahahaha

Cotton Wideshawl ni hakak dapatkan dari instageram byazierahijab. Harege RM20/pcs sahaja yerr. Pergi laa usha-usha hokay banyak pilihan korang boleh pilih. Dari yang warna gelap sampai ke warna cerah. Available in plain and printed. Wuuuu jom terjah !

haiii amacam kenal jaa yang kat atas tu ahahaha


Sekarang ni kan dah famos amos glamosss wideshawl kan, samada plain or printed, pilih ajee. Pergi mana-mana je mesti nampak aweks aweks dok pakai wideshawl kan. Cantik vavavoomm meletop plak tu. Gerrrrraaaam ja hakak tengok huh. 

Okay jom usha reramai #byazierahijab #byazierahijab #byazierahijab.

No comments: