Saturday, March 22

Apa #FirstTweet Korang ?



Assalamualaikum and hai.

Pernah terlintas tak nak tengok balik first tweet korang dulu ? Kah ! Hakak selalu ada rasa nak tengok my tweet masa baru buka acc twitter dulu https://twitter.com/Eraareeroo . Tapi tak mungkin kan kalau nak scroll balik memang jangan harap lah kau nak dapat tengok balik haha

Idk kalau benda ni dah lama orang buat and aku ja baru nak terkinja-kinja nak buat bhahahahaha sorry for my lame sobs sobs

So camna nak tau first tweet kita yang dah haprak tu ?


  1. Search https://discover.twitter.com/first-tweet . Nanti keluar macamni ;


     2. Masukkan username korang and search lah. Senang jaa actually bhaahaha


THISSSSSS IS MINE MAIGAD TAK ADO AYAT LAGI POWERRR KE AKU NAK TWEET HAA ? SIMBOL LOVE TU TAK BOLEH BLAH KAHKAHKAH !

Okay okay done. Nak tengok first tweet orang lain pon boleh just masukkan username diorang saja, kahkahkah. Have fun on Sabtuday guys ! Walaweh. Hakak nak gelak guling guling jap. sys !

10 comments:

Farah Arina said...

thanks for this hahaha

Fazera Ahmad said...

@Farah Arina

most welcome dear :D

Cikgu Norazimah said...

CN takde twitter..hehe

btw CN follow sini 360 http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/awesome-giveaway-part-2.html

Aqilah Azmi said...

ekekek malu nya hahahhhhh

Dahlia Daffodil said...

mlu plak bila tgk 1st tweet sy..time tu otak x matang lgi nk mnulis. hahhaa

Fazera Ahmad said...

@Aqilah Azmi

kan ? same with me hahaa

Fazera Ahmad said...

@Dahlia Daffodil

hahaa sama lah, bila tengok balik rasa mcm OMGEEEEEnya hahaha

ejulz said...

x ingat.. hehe.. jarang buka twitter ni.. hehe

follow sini.. :)

Nasuha Puteri Nass said...

heehe... sy tweet bismillah dulu..

EirAh SyAzIraH ✿ said...

segan bila tgk first tweet .. tak matang lagi masa tuuu.. CINTA MONYET