Tuesday, March 4

2014 wishlist

So here my 2014 wishlist, muahaha. Hakak bosan lah sangat kat office ni dengan satu kerja pon tak hado, maka hakak meng-fun kan diri dengan menyenaraikan wishlist hakak. homaigod, moga-moga tercapai lah. kalau tak tercapai kita pindah ke 2015 wishlist puloks, yer dak ?



Ahaa, actually ada lagi tapi yang ni gegilaa nak dari zaman 60-an aku nak tapi sampai sekarang tak dapat-dapat lagi hahaahahaha ( boo raroo ! ) Hakak bukan jenis yang suka meminta daripada boipren-pren-or parents, sebab hakak jenih kalau-kau-nak-kau-usaha-lah-gilerr. Ahaa so kena tunggu my gaji or from my saving money lah ohgosh lambat lah jawab nya but rerileks sikit nama pon 2014 punya wishlist kan so hakak ada lagi 9 months nak tunaikan wishlist hakak nih. KAHKAHKAH ! berdekah, mampukah ? Well truth is i don't think so babe.

No comments: