Thursday, June 6

Waiting for my Ayra Long Dress :)

Haii.

Dah lama sangat ni tak update. Tak ada masa sebab terlalu busy dengan assignment laa, final exam laa. Now dah sem break baru laa boleh tarik nafas panjang . Ohh yaa, petang tadi ada usha-usha dress dalam Instagram, and nampak laa ada sehelai dua dress yang menarik hati. Order and terus bank in, bhahaha. Gelojoh. Dah lama sangat tak shopping online, eisyy bila dah masuk kolej balik memang terhalang segalanya yang aku nak buat.

For those yang cintakan long dress macam aku, boleh tengok kat Instagram closetcouture11. Tak sure laa diorang ada blog or website ke apa, so kalau yang tak ada Insta tu susah sikit laa kan. Cantik-cantik semua baju-baju dia, rasa nak borong banyak-banyak tapi apakan daya, fulus tak lebat laa.


sooo many choices laa. go and grab one lah !


murah murah sementara masih dalam promosi.

Ayra Long Dress, one for RM55 and you only have to pay RM100 for two pieces exclude the postage. Murah and berbaloi sangat. I bought two pieces which in black and red color. Tapi rasa macam nak borong semua color jaa memandangkan kesemuanya cantik. Cant wait for my parcel to arrive soon. Aaaa, sabar era sabar.

No comments: