Thursday, June 13

Cameron Highlands or Bukit Tinggi ?

2 comments:

Fash Boulevard: A Change Of Scenery...


Memandangkan sekarang ni aku and kakak sedang cuti semester, abah pun baru ja pulang dari Sabah and dah bosan duduk rumah, so abah plan nak pergi BERCUTIIIIIII. Yeayyy, sangat happy sebab aku dah lama tak pergi bercuti. Wuwuwuuuuu  T____T

But the question is, ke manakah arah tuju kami? HAHAHA. Aku pon sesaja laa sebut jum ke cameron, abah kata okay on. Mulanya seronok, then aku baru teringat yang aku tak pernah lagi pergi ke Bukit Tinggi. Ahaa, jum ke Bukit Tinggi ! Tapi, belom cadang lagi kat abah.

Masalahnya, kalau ke Bukit Tinggi jauh sangat memandangkan kami ni orang Kedah. Ehh nak cuti punya pasal tak kisah laa jauh ke tak noh. HAHAHA *lagaknya macam aku yang drive*

Aku rasa Bukit Tinggi lagi best kot, tengok bangunan ala-ala French dia tu kan. Sangat cantik. Alaaaa nak pergi sana. 


Bukit Tinggi, Pahang
















alaaaa, saya nak pergi sini T____T

okay, so kita tunggu ja laa apa keputusan abah. bye alls.

Wednesday, June 12

Journal

No comments:





Hello there.

A journal. How about an old journal. Do you love old journals? I do love old journals than diaries. Idk why i love it, and i want it so badly. Can i list this as one of my wishlist ? Hahaha, who cares. okay, thats all. I really want an old journal.

Tuesday, June 11

Hello Pink

No comments:

I love certain songs from Pink. Do you ? so i'll just pick random okay.


10. Family Portrait



9. Try



8. Just give me a reason ft. Nate Ruess



7. Stupid Girls



6. Please don't leave me



5. Blow me one last kiss



4. F**kin' Perfect



3. Raise your glass



2. Nobody knows



1. So what


idk what to write in here

No comments:

                           f a s h i o n l o c k e r

Hey guys !

For a long time i dont write anything here, because idk what to write, im not a good writer laa blergh. so im gonna tell you guys what i did a few days ago. i dont think that peoples will read my blog because   they dont find any interesting at here but i believe that there are 'you' who read this entry right now. bhahahahaa. 

9th June 2013
I do nothing just watched The Vampire Diaries Season 1 Episode 1 online. Yeah i know that sekarang dah Season 4, but i dont care. im not going to skip such good tv shows. This tv show is cool enough and i loveeeee Paul Wesley as Stefan and Nina Dobev as Elena. They're suits together.

10th June 2013
Danial fetch me up at 2.00pm and we're going to Secret Recipe because im craving for one slice of Chocolate Indulgence and it feels soooo yummy. while he bought one slice of durian cheese and it is yummy too. i tried it (just a bit okayy) and oh god my mouth smells durian kuat amat. Hey did you know that i love durians so much ? hahaha

Today
woke up at 12.00pm (haha bcoz i sleep late at night) , showering and laying on my bed w/o having some breakfast, open my laptop and watching The Vampire Diaries Season 1 Episode 2 & 3 and yes im still watching this gooooodd tv show.




Elena and Stefan.


elena, kiss, stefan
auwwww :**:
I give 5 stars for this goooodddd and cooooool show.

p/s ; maaf diatas penggunaan bhs bi yang sangat terok memandangkan saya org yang tidak fasih dalam bhs ini dan sangat memerlukan bimbingan dan tunjuk ajar lagi. sorry, theee. bye, love u so much. Adios.

Thursday, June 6

Waiting for my Ayra Long Dress :)

No comments:
Haii.

Dah lama sangat ni tak update. Tak ada masa sebab terlalu busy dengan assignment laa, final exam laa. Now dah sem break baru laa boleh tarik nafas panjang . Ohh yaa, petang tadi ada usha-usha dress dalam Instagram, and nampak laa ada sehelai dua dress yang menarik hati. Order and terus bank in, bhahaha. Gelojoh. Dah lama sangat tak shopping online, eisyy bila dah masuk kolej balik memang terhalang segalanya yang aku nak buat.

For those yang cintakan long dress macam aku, boleh tengok kat Instagram closetcouture11. Tak sure laa diorang ada blog or website ke apa, so kalau yang tak ada Insta tu susah sikit laa kan. Cantik-cantik semua baju-baju dia, rasa nak borong banyak-banyak tapi apakan daya, fulus tak lebat laa.


sooo many choices laa. go and grab one lah !


murah murah sementara masih dalam promosi.

Ayra Long Dress, one for RM55 and you only have to pay RM100 for two pieces exclude the postage. Murah and berbaloi sangat. I bought two pieces which in black and red color. Tapi rasa macam nak borong semua color jaa memandangkan kesemuanya cantik. Cant wait for my parcel to arrive soon. Aaaa, sabar era sabar.