Thursday, January 3

Online Users

High Heels Please


Haii, semakin rajin pulak nak buat tuto, mungkin dah tak ada idea nak buat entri bagus-bagus so end up dengan buat tuto je lahh untuk korang yang tak tahu nak buat macam ini  ;




Nampak tak yang {13} alien(s) korek hidung tuhh ? Haa yang itu lah yang Eraa nak ajar hari ini . 13 tu jumlah pengunjung yang hinggap kat blog kita, alien(s) korek hidung tuuuu, korang lahhh. Mwahahaha. 


  • Sign Up dulu kat sini  > TEKAN SINI KUAT-KUAT
  • Lepas dah sign up, tekan Link Codes yang sebelah Home tu.
  • Then tekan Generate Code and copy kod dia.

Bagaimana nak masukkan dalam blog ?

Dashboard > Layout > Add a Gadget > HTML/Javascript
Pastekan code yang dah copy tadi. 
Save. Senang kan ?

*kalau nak letakkan di profile, tekan Edit di profile and pastekan saja kat mana-mana.


DONEE.

No comments: