Saturday, January 5

Cara guna Blockquote


543936_315902461854032_988184565_n_large
siapa kenal mereka ini, sila komen. Harhar   ^____^


Jum belajar cara gunakan blockquote. Haa, code untuk blockquote dah ada, tapi tak tahu cara nak gunakan ? Sedihh kan, dah jum belajar . Cupp, ada yang tak tahu ke apa itu blockquote? Ini sample Eraa  ;


Haii, ini adalah BLOCKQUOTE


Cara nak gunakan  ;


  • Dashboard > New Post
  • Tulis jer apa yang korang nak .
  • Then ikot seperti yang digambarkan  ;







Preview dan save macam manusia normal.

Kalau tak jadi blockquote, mungkin anda ada kesilapan kat code blockquote ataupon anda sebenarnya tak masukkan lagi code Blockquote , OMG !!

No comments: