Sunday, December 2

The Lady Most Likely





30 Nov 2012

Hai, ini entri yang telah dikepam. Agak busy sedikit baru-baru ini and tahap kemalasan nak update blog sudah mula melanda. Perangai macamni sepatotnya kena buang jauh-jauh kan ? T___T
Okay, lihat gambar cantik kat atas tu, haa itu novel English yang kedua saya pernah ada. LOL *cedihh*
Sebelum ni saya beli novel #Pretty Little Liars ; Killer . Ohh haii, saya peminat fanatik tahap maxi mongg drama bersiri PLL and Sara Shepard's novels. Saya gilakan si Aria yang cantik cute kecil molek rambut gorgeous muka putih mata bulat tuh. FUHH. Anda minat jugak? *Lambai tangan sikit*  : )

Sekarang ini, sedang bergiat sehabis mungkin, berhempas-pulas menghabiskan novel ''The Lady Most Likely''- *bila baca tajuk terasa macam diriku begitu berharga pulokss. Hikhik* kerana jalan ceritanya tersangatlah menarik, pada saya. Orang lain tak tahulah. Baru singgah di mukasurat 23 *omg, cedihh* Ada yang pernah baca novel ini sampai habis tak ? Kalau ada, jangan ceritakannya pada saya. Nanti tak seronok pulak bila dah tahu. 

Ini sinopsis berdasarkan kulit belakang novel yang cantik nih ;

Hugh Dunne, the Earl of Briarly, needs a wife - so his sister hands him a list of the very best young ladies on the market. And then, because he refuses to tear himself away from the stables where he trains Arabian racehorses, she invites all those ladies to a house party, along with some other bachelors, of course. So who will Hugh choose? The Botticelli-esque, enchanting Gwendolyn? The outspoken, delightful Katherine? If he doesn't work fast, he'll lose those ladies to his closest friends, and then where will he look for a wife? Perhaps, just perhaps, towards a lady, who's not on a market at all, and would require a great deal of persuading...

Hii, I'm Ian Harding, and I love Fazera. OMG ! *pengsan*

Diri ini membayangkan Hugh Dunne sebagai Ian Harding. Haha.

Ehh, tetiba tercampak gambar boiiprenggg kedua saya, harhar *gelak bangga* Ian Harding ni salah satu watak dalam PLL, sebagai Ezra Fitz. Nampak tak gabungan nama kami disitu. *perasan sudahh* Ehh kejap, ni dah lari daripada tajuk. Okay, baiibaii . Salam sayang dari Ezraarocherr  :* -nak jugak tuhh.

No comments: