Friday, December 7

Testing.

Okay, tengah try post melalui applikasi Blogger yang disediakan oleh Android. Entah berkesan or tak. Kihkih.

Bila dah ada applikasi ini, senang sikitlah kita nak post apa-apa cerita/maklumat. Haa, sonang ehh. Tak perlu lagi lah nak buka laptop bagai. Kot-kot laa time tengah shopping, terjumpa benda best nak diceritakan, haa tak payah susah-susah bawak laptop. Bawak h/p ekau pon dah cukop. Hikhik. Lagi pon, kan handphone ni tak pernah renggang daripada kita. Yerr dokk ?

Okayy, baiii. Salam satu Malaysia.*ehh, tetiba*

2 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Nieza tak pakai yang tu rase cm leceh..biase draft lam email..send ke acc blogger... :)

RaaRocherr said...

Ohh yeke ? Alhamdulillah setakat ni saya tiada masalah lagi. :)