Sunday, December 30

Masukkan Header

A_oysidcaaixceb_large
Ini HOWTTT  <3

Untuk new bloggers yang tak tahu cara nak masukkan header dalam blog. Ini cara mudah yang tak memeningkan kepala.

Buka Dashboard > Layout . Kalau tak nampak or tak tahu mana Layout, kat sini ;


Mesti korang perasan yang ni kan ;


Tekan Edit seperti dalam kotak merah. So nanti akan keluar popup window and isikan lah apa yang patot. Sama ada image ambil daripada computer awak / URL. Ini contoh saya punya ;




DONE.

No comments: