Saturday, December 1

Apakah Churpchurp?




Apakah Churpchurp ?

Bagi yang tak tahu apa itu Churpchurp, sini nak terangkan. Duduk rapat-rapat sikit. Okey, Churpchurp ni sama macam Nuffnang. Kiranya, melalui Churpchurp ni kita boleh buat side income lah, tetapi dengan cara meng-sharekan mesej / iklan diorang di Blog, Facebook, or Twitter. Sambil blogging sambil dapat duit, nanti boleh beli baju baruuuuu ! Kihkihkih. KLIK SINI nak tahu contoh Churpchurp.

Churpchurp kena bayar ?

Sudah tentulah TIDAK ! Free okayhhh. Haha. Bukan korang bayar kat Churchurp, tapi Churpchurp yang bayar kat korang. Haa macam best kan ? Tapi korang kena lah rajin sharekan mesej Churpchurp. Silap-silap boleh dapat dalam RM1k tahu ? In Shaa Allah, saya doakan yer. 

Berapa banyak Churpchurp bayar ?

Okayy, ini bergantung kepada tahap kerajinan korang. Contohnya ; satu campaign bernilai RM0.20, bagi satu klik. Dua klik RM0.40. Dah kalau 100 klik, kira sendiri yerr. Haa, tak ke kaya korang. Kalau rajin, naiklah earning dia. Faham ?

Rasanya kalau dah cukup RM100 dah boleh Cashout dah. Tapi kena isi semua profile lengkap tau, sebab nanti Churpchurp nak hantar cek ke rumahh you alls ,, huhu. Best kan ? 

Boleh percaya ke Churpchurp ?

Boleh sayang. Alhamdulillah, setakat ni tak pernah lagi dengar cerita yang Churpchurp ni nak menipu korang. Nak menipu apanya, bukan kena bayar pun. Bukan kena isi nombor akaun korang pon. Gunalah Churpchurp, selamat dan yakin ~ Haa, dah macam iklan.

Macammana nak daftar ?

Berminat nak daftar yer ? KLIK SINI . Tak tahu cara pendaftaran ? SINI.




No comments: