Wednesday, November 28

For the end of Nov'12



For the end of this month, hemmm tajuk nya tak ada lah menarik sangat. Just taip jer sebab otak dah blank nak kasi tajuk apa. Haa, kesimpulannya just nak cakap soal minat terbaru saya sekarang ni. Haa tak menarik sangat pun, kan dah cakap? 
Btw, sekarang ini rasanya saya dah over-addicted sangat ni dengan Tribal print. Love it like seriously. Nak tahu tak apa itu tribal print? kalau tak tahu, ni nak kasi tahu sikit ;


☼Bohemian Sky☼Tribal stripes Art Print by Valentina | Society6


okay, ni salah satu  dua contoh tribal print. tak menarik ehh ? memang lah sebab tengok macam tu ja, cuba kalau dekat pakaian or aksesori or etc. contohnya ini, 

Wild CalmnessAidana Mirlan (dasha314) on Pinterest




Photo by adisapangestu • InstagramProm Dress - Polyvore



menarik tak? kalau tak jugak maybe sebab minat kita tak sama ? Haa apa-apa pun, tribal print tersangatlah awesome. And tak kusangka tak kuduga lah pulak, ada jugak website yang menjual segala jenis tribal print nih. Ya Allah, semuanya cantik sangat. Tak percaya, korang boleh cari dekat  >>HAYFAA COUTURE. Banyak sangat koleksi menarik yang boleh korang pilih. Saya pun nak teringin jugak tapi kena tunggu duit masuk dulu laa T______T



ini salah satu koleksi gambar yang saya curi dari HAYFAA COUTURE. Sorry ! Sebab sebab sebab saya nak beli yang iniiiiii ! Tapi dah out of stock. Harap you alls restock lagi yer ?? mengharap sangat ni. *muka kakak kat atas ni cantiklah :))

No comments: