Thursday, November 29

Result.

1 comment:

Haihh, kali ini lambat pulak result Sem 3 ni nak keluar. Sebelum ni laju jer. Tak ada masalah pun. Ke sebab intake kali ini ramai sangat? Maybe laa kan. Tak sabarnya nak tahu result dapat berapa. Ada orang yang kalau boleh tak nak tahu langsung result dia. Apa ke pelik nyaa. Sepatotnya kita kena tahu result kita berapa, baru lah kita tahu kelemahan or kelebihan kita dalam sesuatu subjek.

 Bukannya bajet konfident cuma perasaan tak sabar tu cuma Allah ja yang tahu. Bagus ke tak diri kita ni? Lemah ke? Tang mana yang lemah ? So, untuk sem yang akan datang kena lah ubah and bagi dapat bagus.
Harap-harap sangat sem kali ini dapat Dean's List macam sem 1 dulu. Sem2 slack sikit laaa. Haha. Awal tahun depan dah start sem 4 dah. Haa, makin tua dah rasanya. And lagi setahun ja nak stay kat Bangi lagi. Alaa rindunya kat Bangi nanti. Pasal praktikal tak tahu lah nak minta kat mana lagi, kalau dapat yang dekat-dekat dengan rumah okey lah jugak. Senang, boleh berulang. Macam sekarang ni susah jugaklah sebab berulang Kulim > Bangi > Kulim. Perjalanan yang mengambil masa selama 6jam memang keras kematu lah punggung kan ?

Haa, dengar cerita result keluar bulan 12 nie. Harap sangat awal Disember dia keluar. Kawan2 , doakan saya yer. Aminnnn.

THIS IS WHAT I FEEL RIGHT NOW..

No comments:

Tumblr_mc9faixv9z1r753ou_large

Wednesday, November 28

Because this is my life !

No comments:

Tumblr_me5w5uatzd1rkvbzpo1_500_large


Not in a good mood. Fighting and keep fighting. And I'm tired with it. Dear you, listen here carefully ;

I tweet what I want  ;
I post what I want   ;
because
THIS IS MY LIFE !

Kau boleh halang aku apa saja, tapi apa yang aku rasa, apa yang aku nak tulis kau tak boleh halang aku. Perasaan aku lebih senang diluahkan kat sini, sebab lebih puas daripada luah kat kau nanti jadi lebih parah and lebih teruk. aku taknak kita bergadoh. Just stop it. I'm sorry and forgive me.

For the end of Nov'12

No comments:


For the end of this month, hemmm tajuk nya tak ada lah menarik sangat. Just taip jer sebab otak dah blank nak kasi tajuk apa. Haa, kesimpulannya just nak cakap soal minat terbaru saya sekarang ni. Haa tak menarik sangat pun, kan dah cakap? 
Btw, sekarang ini rasanya saya dah over-addicted sangat ni dengan Tribal print. Love it like seriously. Nak tahu tak apa itu tribal print? kalau tak tahu, ni nak kasi tahu sikit ;


☼Bohemian Sky☼Tribal stripes Art Print by Valentina | Society6


okay, ni salah satu  dua contoh tribal print. tak menarik ehh ? memang lah sebab tengok macam tu ja, cuba kalau dekat pakaian or aksesori or etc. contohnya ini, 

Wild CalmnessAidana Mirlan (dasha314) on Pinterest




Photo by adisapangestu • InstagramProm Dress - Polyvore



menarik tak? kalau tak jugak maybe sebab minat kita tak sama ? Haa apa-apa pun, tribal print tersangatlah awesome. And tak kusangka tak kuduga lah pulak, ada jugak website yang menjual segala jenis tribal print nih. Ya Allah, semuanya cantik sangat. Tak percaya, korang boleh cari dekat  >>HAYFAA COUTURE. Banyak sangat koleksi menarik yang boleh korang pilih. Saya pun nak teringin jugak tapi kena tunggu duit masuk dulu laa T______T



ini salah satu koleksi gambar yang saya curi dari HAYFAA COUTURE. Sorry ! Sebab sebab sebab saya nak beli yang iniiiiii ! Tapi dah out of stock. Harap you alls restock lagi yer ?? mengharap sangat ni. *muka kakak kat atas ni cantiklah :))

I don't know what to put in here.

No comments:
Tumblr_md8bpxse161rckhq3o1_400_large



Hai. Lama rasanya tak update blog nie. Dari awal sem sampai dah habes sem baru kita nak berjumpa balik. LOL. Perasan tak ada changes sikit ni haa dekat blog saya ni. Harhar. Makin burok pulak bila tengok. But who cares ? Sebenarnya dah banyak kali i changed my template, from simple template > classic template > and now simple template back ! It is really hard to play with those crazyyyyyy little codings. Seriously, i'm not pro with that. Blogskin is awesome, i SWEAR its awesome ! But you know, there is something that we want to put in there but one big problem is i dont know where to put it and if there is one mistake you make, erghhh your effort will burn ! its not worth for me. But for those who knows all bout the codings, is easy for them to play with the codings. Haiyaa, why i cant be one of them. I tried many times, and google many tutorials but yayayaya, i FAILED

I dont like my blog, MUCH.