Friday, June 22

.Bila sahabat menjadi musuh. Apa perasaan anda?



Tumblr_m5zcy4hbty1r92bzgo1_500_large


Tajuk entry kali ini, bila sahabat menjadi musuh, bila musuh pulak telah menjadi kawan. Apa perasaan anda? Bila sahabat menjadi musuh, ada rasa sedikit terkilan laa dalam hati, tapi bila seorang musuh telah menjadi kawan, timbul rasa senang hati di situ. Entri kali ini mungkin pernah terjadi pada korang semua, and ofcourse la terjadi pada Era dan rakanrakan, *sebab tu laa aku post pasal hal nie..*

Dulu, kami( saya dan rakan) ada sahabat yang sangat baik hati and pemurah gilaa laarr. Sudah hampir setahun berkawan, tetiba si dia mula menjauhkan diri daripada kami and buat keputusan tak nak ada kaitan dengan kami dah. I mean, HAH ! terkejut jugak laa bila seseorang yang rapat dengan kita mula menjauhkan diri dari kita. Sakit sangat rasa hati ini kan? *Apehal beb? Kalau ada masalah cerita laa, jangan hilangkan diri macam ni...

Disebabkan seseorang hang taknak kawan dengan kami dah, sedih pulak hati ini, tetibaa...

Musuh pulak, actually tak adalah musuh sangat, tapi nak dijadikan cerita masa duludulu kitorang saling membenci lahh kiranya, bila jumpa depandepan, acecey muka masingmasing hipokritnya... :] macam ni punya senyum lahh contohnya,,, Setelah beberapa bulan asyik hadap muka depa(diorang) jaa, tuptup boleh jadi rapat pulak dah, padahal dulu bukan main tak suka gila gila lahh, rasa nak tikam depa jaa kalau terjumpa lagi, HAHA .

Dunia nie pelik kan ? Yang dulu kita sayang, boleh jadi benci, yang dulu benci boleh jadi sayang. Betol laa kata orang, tak kenal maka tak cinta, tapi bila dah kenal perangai macam  -______-   .
Sabor je lahh, so kawan, kitorang harap hidup kau sekarang lebih bahagia dengan ketiadaan kami, itu lebih baik kan?

/ps : sedihh dengan ketiadaan kau sekarang  :):


599872_346248518780595_183682891_n_large

No comments: